Untitled Document
Untitled Document

Testimonial

Testimonial

Ahmad, Pulau Pinang.
Dulu saya selalau lengah-sengah dan sakit pinggan. Setelah melakukan sendiri bekam angin plus terapi magnet ni, lengah-lengah dan sakit pinggang tiada lagi. Badan pun berasa lebih ringan. Saya buat dua minggu sekali.

Ah Cheong, Kuala Lumpur.
Dulu saya selalu sakit pinggang.
Saya dah cuba macam-macam seperti mengurut, acupuncture dan bekam angin. Selepas rasa lega selepas bekam angin saya beli alat ni sendiri. Dulu saya  buat bekam angin dengan seorang sinseh cina, kena cas RM50 sekali bekam. Sekarang saya beli sendiri dua kotak alat bekam plus terapi magnet ini dan boleh buat hari-hari di rumah. Tiada lagi masalah sakit pinggang saya. Saya oder lagi dua kotak untuk dibawa balik ke rumah orang tua saya di Kelantan. Seronok saya bekam adik beradik saya di sana dan ibu bapa saya. Rasa macam jadi sinseh pulak. Ramai yang rasa ringan badan selepas dibekam.

Ismail, Bukit Mertajam.
Saya pernah kena sakit pinggang yang teruk sehingga susah nak bangun. Saya pernah dapatkan rawatan bekam basah. Tukang bekam tu kata badan saya banyak angin kerana darah keluar sedikit tetapi wap putih yang keluar banyak. Tukang urut juga mengatakan otot belakang saya cekang(tegang).
Setelah mencuba sendiri lakukan bekam angin plus terapi megnet ni sakit belakang saya hilang, otot belakang saya terasa relaks tidak lagi cekang.

Abidin, Johor Bahru.
Betis kiri saya selalu sengal-sengal terutama setelah berjalan jauh dan di waktu malam. Pinggang saya juga berasa sakit sebelah kiri sehinggakan bila berjalan menjadi senget sebelah. Puas mengurut, tetapi masih tak hilang. Sekarang sengal-sengal betis dan sakit pinggang telah banyak beransur lega setelah saya membeli dan membuat sendiri bekam angin dengan alat bekam angin plus terapi magnet ini. apabila saya bekam angin di kedua-dua belah belakang saya, yang sebelah kiri banyak keluar wap putih. Rupanya angin banyak di sebelah kiri badan saya.

Suraya, Sabah.
Selepas pembedahan melahirkan anak, pinggang dan tengkuk saya selalu lengah-lengah dan sakit. Setelah mencuba bekam angin dengan alat bekam plus terapi magnet ini, sakit saya tiada lagi. Pada mula mula bekam memang banyak keluar wap putih, rupanya badan saya sakit-sakit kerana banyak angin. Rasa seronok pula buat bekam angin ini. Saya buat seminggu sekali. Suami saya juga tumpang buat juga, dia kata badan terasa ringan selepas dibekam angin.

Klik sini untuk mendapatkan set bekam plus ini.

Untitled Document

Untitled Document